Justin Bieber ei eronnutkaan? Televisiohaastattelu hämmentää

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on seurustellut jo pidemmän aikaa Disney-kaunotar Selena Gomezin kanssa. Pariskunta salaili taannoin useiden kuukausien ajan suhdettaan, mutta sittemmin he ovat hempeilleet julkisesti muun muuassa punaisilla matoilla.

Aiemmin tässä kuussa heidän huhuttiin eroneen yhteisen ajanpuutteen takia. Nyt 18-vuotias Justin Bieber esiintyi Ellen DeGeneresin keskusteluohjelmassa. Ohjelman juontaja yritti udella yksityiskohtia teinipariskunnan seurustelusuhteesta, mutta Bieber vastasi kysymyksiin välttelevästi ja lyhytsanaisesti. Popparin hymy oli kuitenkin korvissa, kun ohjelmassa näytettiin hänen ja Selena Gomezin korisottelussa ikuistettu pusukuva.

– Ei oikein näytä siltä, että katsoisitte peliä, Ellen DeGeneres vitsaili julkkisvieraalleen.

Justin Bieberin odotettu Believe-albumi julkaistaan 19. kesäkuuta. Levyn ensimmäinen single Boyfriend nousi heti julkaisupäivänään iTunes-musiikkipalvelun ladatuimmaksi kappaleeksi. Teinitähti muutti aiemmin tänä vuonna erään kanadalaisen poplaulajan Carly Rae Jepsenin elämän, kun hän kiinnitti neitokaisen levy-yhtiönsä artistiksi. Sittemmin 26-vuotiaan Carly Rae Jepsenin Call Me Maybe -kappale on noussut maailmanlaajuiseksi hitiksi.