Subin hittisarjan tekijä ongelmissa moottoripyöräkerhon kanssa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Suomessa Sub-kanavalla esitettävä suosittu Sons of Anarchy -televisiosarja kertoo samannimisen moottoripyöräjengin laittomuuksista. Nyt sarjan luoja Kurt Sutter on sohaissut ampiaispesää väheksymällä julkisesti erästä tosielämän moottoripyöräkerhoa.

Kaikki sai alkunsa Sutterin uskaliaasta Twitter-kommentista. Mikroblogissa julkaistussa viestissä mies kommentoi näkemäänsä Devils Ride -dokumenttia, joka kertoo Laffing Devils -moottoripyöräkerhon elämästä. Myöntäen joutuvansa todennäköisesti ongelmiin, Sutter kuitenkin uskaltautuu väittämään twiitissään, että hänen Sons of Anarchy -sarjan näyttelijänsä pystyisivät hakkaamaan Laffing Devils -kerhon jäsenet ”paskaksi”.

Tämä huomiotta jäänyt väheksyntä ei saanut kovinkaan lämmintä vastaanottoa Laffing Devils -mottoripyöräkerhon jäseniltä. TMZ-sivusto kertookin, kuinka Sandman-niminen kerhon jäsen kommentoi Sutterin jääneen jumiin fiktiiviseen maailmaansa. Tapahtumiin sinäänsä liittymätön Sons of Anarcy -päänäyttelijä, Jackson ”Jax” Telleriä esittävä Charlie Hunnam vedetään myös mukaan loanheittoon.

– Lähetän henkilökohtaisen kutsun sinun kaunisnaamaiselle Kurt Cobain -kaksoisolennollesi Jaxille, jotta hän tulisi tänne San Diegoon todistamaan pointtisi, Sandman uhoaa Sutterille.