Mies ei enää kestänyt – haki avioeroa vaimon 550 kissan takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pariskuntien muodostuessa ongelmaksi voi joskus muodostua ennen parisuhdetta toisen elämään tulleet lemmikit. Kaikki eivät ole kissa- tai koiraihmisiä ja usein lemmikeille ollaan myös allergisia. Nyt eräs mies on hakenut avioeroa vaimostaan tämän kissojen takia.

Israelilainen mies haki avioeroa ja tuomioistuimen erokäsittelyssä hän paljasti miksi päätyi tällaiseen ratkaisuun. Mies nimittäin kertoi vaimon lemmikkien tekevän hänen kotielämästään vaikeaa, sillä vaimolla on yhteensä uskomattomat 550 kissaa lemmikkinään, Shortlist.com uutisoi.

Tulevan ex-miehen mukaan nukkuminen kotona on lähes mahdotonta, kun kissat eivät suostu lähtemään sängystä. Lisäksi pariskunnan kodin kylpyhuone on pyhitetty kissoille. Ruoan tekeminen kotona on sekin mahdotonta, koska kissat varastavat röyhkeästi ruokaa pöydältä aivan isännän silmien alta. Oikeus määräsi parin vielä yrittämään sopua, joten nyt vaimo joutuu valitsemaan miehensä tai kissansa.