Josh Brolin paljasti naisellisen addiktionsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen Hollywood-tähti Josh Brolin tunnetaan luonnerooleistaan. Mies on näytellyt muun muassa elokuvissa W, Menetetty maa ja Milk. Hänet voidaan nähdä tällä hetkellä elokuvateattereissa Men In Black III -elokuvassa.

Nyt näyttelijäkomistus on paljastanut salaisimman addiktionsa. Mies kertoo jääneensä Wall Street: Money Never Sleeps -elokuvan kuvauksissa koukkuun pedikyyriin, ja hän on siitä lähtien käynyt säännöllisesti hoitamassa jalkojaan.

– Ajattelin ennen, että vain miljardöörit tekevät tällaista. Olen maalta kotoisin, eivätkä karjapaimenet harrasta pedikyyrejä. Minä harrastan silti, kertoo Josh Brolin Female First -sivustolle.

Men In Black III -elokuvan kuvausten jälkeen mies kertoo ostaneensa ensitöikseen matkasetin pedikyyrin tekoa varten. Näyttelijä tunnusti myös käyneensä 30 dollarin eli 24 euron pedikyyrissä. Mies väitti haastattelussa kivenkovaan, ettei hänen jalkojaan hoitavalla naisella ole aavistustakaan näyttelijän julkkisidentiteetistä.

Josh Brolin on noussut Hollywoodin huippunimiin vasta hieman myöhemmällä iällä. Miehellä oli elokuvarooleja jo 1980-luvun puolella esimerkiksi Arkajalat-elokuvassa, mutta arvostetuimmat roolinsa hän on tehnyt 2000-luvulla. Brolin sai Milk-elokuvan roolistaan parhaan sivuosan esittäjän Oscar-ehdokkuuden. Brolin on ollut näyttelijätär Diane Lanen kanssa naimisissa vuodesta 2004 lähtien.