Nettisivusto vuokraa naisia ”tyttöystävämäisiin” tehtäviin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Monet opiskelijat työskentelevät usein opiskelujensa ohella saadakseen hieman lisää käyttörahaa. Nyt eräs amerikkalaissivusto on hyödyntänyt opiskelijatyttöjen rahantarvetta – ja nuorten opiskelijamiesten seurankaipuuta.

Floridalainen Naples Daily News -lehti kertoo Cody Krecicki -nimisestä yliopisto-opiskelijasta, joka on perustanut naisia tyttöystäviksi vuokraavan Girlfriendforhire.com -verkkopalvelun. Sivuston perusideana on, että miehet maksavat naisille ”tyttöystävämäisten” tehtävien tekemisestä. Yksi tehtävä kustantaa vaivaiset viisi dollaria.

Tyttöystävän tehtäviä ovat esimerkiksi neuvojen antaminen, kotiläksyissä auttaminen ja Facebook-viestien lähettäminen. 22-vuotias Krecicki kertoo saaneensa idean erikoiseen palveluunsa huomattuaan opiskelijatoverinsa työskentelevän useissa työpaikoissa kustantaakseen elämisensä. Tähän mennessä jo 1.600 käyttäjää saanut sivusto ei salli käyttäjäehdoissaan seuralaispalveluita.