Nicole Kidman lähetti rohkeita kuvia ohjaajalle: ”Sain roolin!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuosittu australialaisnäyttelijä Nicole Kidman tunnetaan kuvankauniina ja hoikkana kaunottarena, joka on yleensä kavahtanut paljasta pintaa. Hän onkin parhaansa mukaan vältellyt nakukohtauksia, mutta joutunut kuitenkin tekemään niitä jo useamman kerran.

Nyt 44-vuotias Nicole Kidman kertoi lähettäneensä elokuvaohjaaja Lee Danielsille rohkeita ja seksikkäitä kuvia itsestään, jotta hän saisi roolin The Paperboy -elokuvassa. Näyttelijättären provokatiiviset poseeraukset olivatkin ohjaajan mieleen, sillä Kidman sai toivomansa roolin niiden avulla.

– Kävin suihkurusketuksessa, laitoin tekoripset, peruukin ja menin kylpyhuoneeseeni. Otin itsestäni kuvia rohkeissa asennoissa ja lähetin ne ohjaajalle. Sain roolin kuvien takia, Nicole Kidman kertoi Us Weekly -sivustolle.

Tähden mukaan ohjaaja Lee Daniels oli ollut aluksi epäileväinen Kidmanin valitsemisesta rooliin. Ohjaaja ei nimittäin ollut varma siitä, haluaako tähtinäyttelijä olla osana pienen budjetin elokuvaa. Näyttelijättären mukaan hän joutui tekemään omat meikkinsä ja kampauksensa elokuvan kuvauksissa.

Nicole Kidman muistetaan myös avioliitostaan Tom Cruisen kanssa. Pariskunta ei kuitenkaan saanut aikaan omaa jälkikasvua, mutta he adoptoivat kaksi lasta. Isabella on nykyään 18-vuotias ja Connor on myös jo 15-vuotias teinipoika. Hello!-julkaisu kertoo adoptiolasten asuvan kuitenkin Tom Cruisen luona ja se tekee Kidmanin onnettomaksi ja hiukan katkeraksi. Nuoret eivät nimittäin halunneet asua ollenkaan hänen ja Keith Urbanin kanssa.