Rihanna nakuili jälleen – ja ystävä julkaisi kuvat netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on viime päivinä ollut runsaasti otsikoissa seksiin liittyvien lausuntojensa ja valokuviensa merkeissä. Viime päivinä laulajatähti on kiertänyt Euroopassa markkinoimassa uutta elokuvaansa ja juhlinut rankasti.

Nyt Rihanna nähdään rohkeissa kuvissa Twitterissä, jossa hänen ystävänsä Melissa Forde on julkaissut laulajatähden alastonkuvia. Kuvat on ikuistettu matkapuhelimella ja Forde julkaisi ne verkossa Instagram-sovelluksen kautta. Kuvat levisivät nopeasti 20 miljoonalle Twitter-seuraajalle.

Toukokuun alussa Rihanna kiidätettiin sairaalaan juopottelun aiheuttaman nestehukan ja rasituksen takia. Sairaalasta päästyään hänen juhlimisensa on jatkunut. BIletys johti lopulta toiseenkin ikävään tilanteeseen, kun Rihanna myöhästyi lennolta ystävän synttäribileiden takia.

Rihanna rankattiin toukokuussa Forbes-talouslehdessä maailman neljänneksi vaikutusvaltaisimmaksi julkkikseksi Forbes-lehden listauksessa. Hänet nähdään pian valkokankaalla Battleship-elokuvassa, jota hän on markkinoinut ahkerasti maailmalla. Rihanna nähdään myös The Fast and the Furious 6 -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2013.