Näyttelijä pelkäsi henkensä puolesta: ”Meinasi tulla p**kat housuun”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos valittiin viime kuussa FHM-miestenlehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Popkaunotar on saanut viime kuukausina rutkasti julkisuutta muun muuassa X Factor -tuomaripestinsä ja verkkoon vuotaneen seksivideonsa merkeissä.

Nyt 23-vuotiaan Tulisa Contostavlosin uutisoitiin joutuneen maanjäristyksen keskelle Bulgarian Sofiassa. Poikaystävänsä Jack O’Connellin kanssa lomalla ollut poptähti oli herännyt kolmen aikaan aamuyöllä siihen, kun heidän hotellihuoneensa alkoi täristä.

Maanjäristyksen tiedetään olleen voimakkuudeltaan 5,8 richteriä ja se kesti useiden minuuttien ajan. Maanjäristyksen jälkeen alueella oli myös 20 jälkijäristystä. Pariskunta kommentoi pelottavaa kokemustaan Twitter-blogeissaan, ja näyttelijä Jack O’Connell kertoi tapahtuneen järkyttäneen häntä.

– Voimakas maanjäristys Bulgariassa. Meinasi tulla paskat housuun, Jack O’Connell kirjoitti Twitter-blogissaan.

Tulisa Contostavlos kertoi taannoin yksityiskohtia rajusta lapsuudestaan Style-lehden haastattelussa. Tulisa kasvoi pahamaineisella alueella Lontoossa ja kertoi aloittaneensa juomisen ja huumeiden käytön jo ennen murrosikää. Hän kertoi myös menettäneensä neitsyytensä 14-vuotiaana. Tulisan mielestä hän kehitti itselleen kovan kuoren nuorena, koska häntä kiusattiin koulussa.