Anja Rubik säväytti Cannesissa – tässäkö uusi supertähti?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolalainen mallikaunotar Anja Rubik ei ole juuri viihdelehtien otsikoissa paistatellut, sillä neitokainen on tehnyt menestyksekästä uraansa matalalla profiililla. Nyt hänet on kuitenkin kertaheitolla noteerattu ympäri maailmaa rohkean asunsa ansiosta.

Rubik osallistui eilen illalla Ranskassa Cannesin elokuvajuhlien päätöstapahtumaan ja Therese Desqueyroux -elokuvan ensi-iltaan upeassa mustassa iltapuvussa. Valtavalla halkiolla varustetun asun kangas oli osittain läpikuultavaa, ja neitokaisen saapuminen sähköistikin heti ilmapiirin.

28-vuotias Anja Rubik on puolalaissyntyinen huippumalli, joka asui lapsuutensa Kreikassa, Kadadassa ja Etelä-Afrikassa. Kansainvälinen kaunotar löydettiin malliksi hänen opiskellessaan Pariisissa. Rubik halusi kuitenkin käydä koulunsa loppuun ennen ryhtymistään täysipäiväiseksi malliksi. Hän on poseerannut lukemattomissa lehdissä ja esimerkiksi Hermesin, Diorin, Guccin, Chanelin ja Armanin mainoskampanjoissa.