Britney Spears esitteli rintamustaan minimekossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun toisen tuotantokauden tuomaristossa nähdään tänä vuonna Simon Cowell, L.A. Reed, Britney Spears ja Demi Lovato. Tuomaristo poseerasi aiemmin tässä kuussa ensimmäistä kertaa yhdessä lehdistötilaisuudessa.

Nyt X Factor -ohjelman ensimmäinen koelaulutilaisuus pidettiin Texasin Austinissa. Paikan päällä oli muun muuassa 30-vuotias Britney Spears, joka oli valinnut ylleen lyhyen minimekon. Pinkin mekon kaula-aukon kohdalla oli läpinäkyvää kangasta, joka ei juurikaan peitellyt blondin muhkeita muotoja.

Maailman suosituimpien poptähtien joukkoon lukeutuvan Britneyn tiedetään saavan tuomaripestistään peräti 15 miljoonan dollarin palkkion. 19-vuotiaan teinitähti Demi Lovaton puolestaan huhutaan saavan tuomarityöstään palkkioksi miljoona dollaria.

The X Factor -laulukilpailu suunniteltiin Britanniassa alun perin Pop Idol -ohjelman tilalle. Sittemmin suosittu televisio-ohjelma on levinnyt ympäri maailman. Suomen version voittajaksi valittiin vuonna 2010 Elias Hämäläinen. Yhdysvaltojen ensimmäisen tuotantokauden voittajaksi taas kruunattiin 19-vuotias Melanie Amaro.