Seksikkäin poppari tyrmistyttää: ”Olen miesvihaaja!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen supertähti Cheryl Cole tuli aikoinaan tunnetuksi Girls Aloud -tyttöbändin jäsenenä, mutta soolouralle siirtynyt kaunotar tunnetaan nykyisin paremmin X Factor -ohjelman brittiversion ex-tuomarina. Musiikkimoguli Simon Cowell antoi taannoin poptähdelle potkut pestistä.

29-vuotias kaunotar on nyt saanut miehistä tarpeekseen heistä aiheutuneiden sotkujen vuoksi. Tähden mielessä kaihertaa edelleen ex-miehen Ashley Colen pettämiskohu, ja Cheryl onkin ympäröinyt lähiaikoina itsensä naisystävillä. Laulajatar ylisti viimeisimmässä haastattelussaan naisten välisen solidaarisuuden tärkeyttä.

– En tiedä feminismistä, mutta olen miesvihaaja. Sisaruus on tärkeää minulle. Voimaannun vahvojen naisten läsnäolosta, ja olenkin ollut tällaisten henkilöiden ympäröimänä jo pitkään. Naiset ymmärtävät toistensa tunteet, eivätkä miehet tajua sitä, kertoo Cheryl Cole The Observer -lehdelle.

Ainoa mies, jonka poplaulaja on viime aikoina päästänyt lähelleen, on hänen ystävänsä ja managerinsa Will.i.am. Colen mukaan ystävät ovat niin läheisiä, että he soittavat jopa toistensa perheille. Tähti on kertonut aiemmin julkisuudessa, että tärkeintä hänelle ovat juuri nyt ihmiset, jotka eivät tuomitse häntä virheidensä takia.

Viime kesänä Cheryl Cole sijoittui viidenneksi Kaikkien aikojen kaunein brittinainen -äänestyksessä. Voittajaksi kyseisessä äänestyksessä nimettiin Audrey Hepburn ja perässä tulivat muun muuassa povipommi Kelly Brook, näyttelijätär Elizabeth Taylor ja herttuatar Kate Middleton. Hänet on myös äänestetty Britannian unelmien lentoseuralainen -äänestyksessä ykköseksi.