Gossip Girl -tähti paljasti: ”Olin nörtti”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltalainen näyttelijähurmuri Chace Crawford tunnetaan Gossip Girl -hittisarjasta Nate Archibaldin roolista. Hänet nähdään pian Suomen valkokankailla Cameron Diazin ja Jennifer Lopezin rinnalla What To Expect When You’re Expecting -elokuvassa.

Nyt 26-vuotias Chace Crawford paljasti olleensa teinivuosinaan nörtti. Tähden mukaan hän muun muuassa pukeutui nuorempana hyvin epämuodikkaisiin vaatteisiin. Näyttelijäkomistus yritti sulautua ikätovereidensa joukkoon muun muuassa värjäämällä hiuksensa.

– Olin nörtti. Minulla oli raudat ja järkyttäviä simpukkakoruja. Lisäksi äitini värjäsi hiuksiini blondeja raitoja, mikä oli aika noloa, Chace Crawford kertoi Reveal-lehdelle.

Gossip Girl -tähden mukaan hän ei taitanut myöskään käytöstapoja. Crawford nimittäin sotki aina paikkoja ruokailun yhteydessä, eikä hän osannut syödä siististi. Näyttelijä kertoi läikyttäneensä aina juomiaan pöydille ja sotkeneen vaatteitaan ketsupilla.

Texasissa varttunut Christopher Chace Crawford harrasti lukioaikoinaan ahkerasti jalkapalloa ja golfia. Hän yritti lukiosta valmistuttuaan luoda uraa journalistina, mutta päätyi lopulta näyttelijäksi. Komistus on muun muuassa esiintynyt laulajatar Leona Lewisin I Will Be -musiikkivideossa. Hänet nimettiin myös vuonna 2009 People-lehdessä “Kesän kuumimmaksi poikamieheksi”.