Miss Suomi Viivi Pumpasen nimissä huijataan Facebookissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2010 Miss Suomi ja Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun sittemmin voittanut Viivi Pumpanen tunnetaan vauhdikkaana missinä, joka on tullut tutuksi myös Biisonimafia-televisiosarjan tähtenä. Nyt hänen nimissään huijataan Facebookissa.

Viivi Pumpasen nimissä löytyy nimittäin yhteisöpalvelusta väärennetty niin sanottu feikkiprofiili, joka esittää olevansa aidon missikaunottaren profiili. Huijaussivun tekijä on saanut huijatuksi kavereikseen jo yli sata Facebook-käyttäjää. Väärennettyyn profiiliin on lisäksi kopioitu luvattomasti esimerkiksi valokuvia.

– VAROITUS!! Joku väärinkäyttää nimeäni facebookissa ja esiintyy minuna! Minulla ei ole muita profiileja kuin nämä, joissa myös sukulaissuhteeni on vahvistettu sekä omat fanisivuni, Viivi Pumpanen ilmoitti eilen illalla aidossa profiilissaan.