Maailmankuulu nyrkkeilytähti löydetty kuolleena

Ohhoh! · Neea Jokinen

Amerikkalainen nyrkkeilijä Johnny Tapia on voittanut uransa aikana viisi maailmanmestaruutta ja lukuisia muita mestaruusvöitä. Nyt menestyksekkään urheilijan uutisoitiin menehtyneen 45-vuotiaana. Hänet löydettiin kuolleena kotoaan Yhdysvaltojen Albuquerquesta.

TNS-sivuston mukaan nyrkkeilijän perheenjäsen soitti hätäpuhelun sunnuntai-iltana, kun hän löysi Johnny Tapian kuolleena. Nyrkkeilytähden hyvä ystävä ja entinen urheilutoimittaja Dennis Latta kertoi, että Johnny Tapian perhe on todella järkyttynyt läheisensä kuolemasta.

– Johnnyn perhe on todella shokissa. Hän on aina uhmannut kuolemaa, mutta nyt he eivät ole uskoa sitä, että Johnny on todellakin poissa. Olen itsekin yllättynyt tilanteesta, Dennis Latta kertoi Kob-sivustolle.

John Lee ”Johnny” Tapian nuoruudessa tapahtui traagisia asioita, sillä esimerkiksi hänen isänsä murhattiin, kun hänen Virginia-äitinsä odotti häntä. Kahdeksanvuotiaana nyrkkeilijän äiti menehtyi, kun eräs mies tunkeutui heidän kotiinsa ja kidnappasi sekä pahoinpiteli Tapian äidin. Isoäitinsä kasvattama nyrkkeilijä aloitti uransa yhdeksänvuotiaana. Hän kärsi elämänsä aikana muun muuassa kokaiiniriippuvuudesta, alkoholismista ja masennuksesta.