Justin Bieber käsirysyssä – poliisit, ambulanssi ja palokunta paikalle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on seurustellut jo pidemmän aikaa Disney-kaunotar Selena Gomezin kanssa. Pariskunta salaili taannoin useiden kuukausien ajan suhdettaan, mutta sittemmin he ovat hempeilleet julkisesti muun muuassa punaisilla matoilla.

Jatkuvassa huhupyörityksessä oleva teinitähti on nyt joutunut hieman vakavampaan pinteeseen, sillä amerikkalaispaparazzi syyttää häntä pahoinpitelystä. TMZ-sivusto kertoo, kuinka kyseessä oleva valokuvaaja oli yrittänyt ottaa Justinista kuvia tämän lähtiessä elokuvista tyttöystävänsä Selenan kanssa Kaliforniassa sunnuntaina. Poliisin mukaan paparazzin ja poptähden välille syntyi jonkinasteista käsikähmää.

Tämä yhteenotto on nyt poikinut poliisitutkinnan, jossa Bieberin osallisuutta tapahtuneeseen tutkitaan lievänä pahoinpitelynä. Valokuvaaja valitti tapahtumapaikalla kivusta yläruumiissaan, joten hänet vietiin ambulanssilla sairaalaan tarkistettavaksi. Hän pääsi kuitenkin sairaalasta kotiin jo saman päivän aikana.

Silminnäkijöiden mukaan paparazzi oli pysäköinyt autonsa poptähden auton eteen. Käsirysyn kerrotaankin saanen alkunsa siitä, kun kuvaaja ei Bieberin pyynnöistä huolimatta siirtänyt autoaan. Nyt poliisi haluaakin kuulla poptähteä, tämän tyttöstävää Selenaa sekä käsirysyn nähneitä silminnäkijöitä tapahtuman selvittämiseksi. Laulajan edustajat eivät ole kommentoineet syytöksiä.

Justin Bieberin odotettu Believe-albumi julkaistaan 19. kesäkuuta. Levyn ensimmäinen single Boyfriend nousi heti julkaisupäivänään iTunes-musiikkipalvelun ladatuimmaksi kappaleeksi. Teinitähti muutti aiemmin tänä vuonna erään kanadalaisen poplaulajan Carly Rae Jepsenin elämän, kun hän kiinnitti neitokaisen levy-yhtiönsä artistiksi. Sittemmin 26-vuotiaan Carly Rae Jepsenin Call Me Maybe -kappale on noussut maailmanlaajuiseksi hitiksi.