Maailman pisimmät viikset hämmästyttävät – tässä ne ovat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Guinness World Records -ennätyskirjassa nähdään muun muuassa hurjia ja erikoisia ennätyksiä, joita ihmiset ovat tehneet ympäri maailman. Ennätyskirjassa on nimetty myös esimerkiksi maailman karvaisimpia, pisimpiä ja painavimpia ihmisiä.

Nyt kuuluisa ennätyskirja on nimennyt erään intialaisen miehen maailman pisimpien viiksien kantajaksi. 54-vuotiaalla Ram Singh Chauhanilla on nimittäin 4,2 metrin pituiset viikset. Mies on kasvattanut viiksiään jo vuodesta 1970. Katso kuva viiksistä tästä.

Ram Singh Chauhan on esitellyt pitkiä viiksiään muun muuassa lukuisissa Bollywood-elokuvissa. Lisäksi hänet on nähty cameo-roolissa vuonna 1983 julkaistussa James Bondin Octopussy-elokuvassa. YouTube-palvelussa on julkaistu useita videoita, joissa mies esittelee pitkiä viiksiään.