Mariah Careyn prostituoitu sisko rukoilee anteeksiantoa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmankuulu poptähti Mariah Carey meni vuonna 2008 naimisiin räppäri Nick Cannonin kanssa vain kuukauden seurustelun jälkeen. Pariskunta sai viime vuonna perheenlisäystä, sillä heille syntyi kaksoset Monroe ja Moroccan.

Ennen laulu-uraansa Carey eli köyhässä perheessä, ja hänen isosiskonsa Alison Carey työskenteli prostituoituna elättääkseen perheensä. Sisko todettiin HIV-positiiviseksi 1990-luvulla, mikä ajoi sisarukset erilleen toisistaan. Nyt Alison Carey rukoilee supertähdeltä anteeksiantoa ja pyytää saada vihdoin tavata hänen lapsensa.

– Jos minulla olisi yksi viesti Mariahille, haluaisin pyytää häntä soittamaan minulle, kertoo Alison Carey The Sun -sivustolle.

Alison Carey toivoo, että lapset voisivat yhdistää erotetut siskokset, ja lähentää jälleen naisten välejä. Nainen kertoi haastattelussa kaipaavansa kovasti kuuluisaa siskoaan, ja odottavansa hetkeä, jolloin pääsee tapaamaan sisarensa perheen. Mariahin sisko on taistellut vuosien mittaan terveysongelmien lisäksi huumeriippuvuuden kanssa.

Mariah Carey ja Nick Cannon joutuivat taannoin ikävien väitteiden kohteeksi. Heidän nimittäin huhuttiin käyttävän huumeita. Los Angelesin lastensuojeluviranomaiset ottivat rajut väitteet vakavissaan ja tutkivat asian. Todisteita ei kuitenkaan löytynyt ja julkkispari oli raivoissaan tapauksesta. Huumekohu nousi vain muutama kuukausi heidän kaksostensa syntymän jälkeen.