Mies himoitsi McDonald’sin hampurilaisia – uhkasi aseella ja päätyi vankilaan

Ohhoh! · Neea Jokinen

Suomessa pikaruokaloiden autokaistat ovat suosittuja etenkin yöaikaan, kun baareista kotiin matkaavat juhlijat haluavat syödä ennen nukkumaanmenoa. Nyt erään amerikkalaisen miehen kerrotaan aiheuttaneen kauhua Yhdysvaltojen Floridassa sijaitsevan McDonald’s-ravintolan autokaistalla.

West Palm Beach -poliisilaitoksen mukaan 58-vuotias mies oli uhannut jonossa olevia asiakkaita aseella pikaruokalan autokaistalla. James Lee Cruz halusi nimittäin ohittaa pitkän jonon saadakseen nopeasti hampurilaisateriansa. Tapaus sattui puoli kahden aikaan aamuyöstä.

Mies oli vilauttanut asettaan eräälle naisjoukolle, joka odotti autollaan tilaustaan autokaistan jonossa. Aseesta kauhistuneet naiset antoivat miehen etuilla. Naiset ottivat kuitenkin miehen auton rekisteritunnuksen ylös ja ilmoittivat hänestä poliisille. Autokaistalla etuillut mies pidätettiin ja kuljetettiin poliisivankilaan aseellisen uhkailun takia, The Smoking Gun -sivusto uutisoi.