Näin mokailtiin toukokuussa

Nettivideot Ohhoh! · Neea Jokinen

Youtube-palvelun katsotuimpien videon joukkoon lukeutuvat muun muuassa hauskat videokoosteet ihmisten kömmähdyksistä. Verkossa useat komediasivustot julkaisevat aika ajoin videokoosteita, joissa nähdään ihmisten tekemiä mokia esimerkiksi tietyn kuukauden aikana.

Nyt TNL-sivusto on julkaissut huikean mokavideon, jossa nähdään, millaisia mokia ihmiset ovat tehneet toukokuun aikana. Videolla nähdään muun muuassa lukuisia kaksipyöräisille sattuneita onnettomuuksia, joissa esimerkiksi mopokuskit menettävät menopelinsä hallinnan temppuilun aikana. Monet näistä videoista päätyvät tulevaisuudessa Hauskat kotivideot -tyylisiin televisiosarjoihin.

Mokavideolla nähdään videopätkä myös muun muuassa erään nuorisojoukon pieleen menneestä yhteiskuvasta. Tanssiaisiin matkalla olleet nuoret poseeraavat erään omakotitalon parvekkeella, kun se yhtäkkiä romahtaakin juhlamekkoihin pukeutuneiden nuorten jalkojen alta.