Näyttelijäkomistus saa härskejä fanilahjoja: ”Näyttivät tisseiltä – en maistanut”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supersuositussa Glee-televisiosarjassa Will Schuesteria näyttelevä Matthew Morrison nimettiin viime vuonna People-lehden Maailman seksikkäin mies -äänestyksessä kärkikastiin. Näyttelijäkomistus teki taannoin läpimurtonsa Broadwaylla Hairspray-musikaalissa.

Nyt naisten suosikiksi noussut Matthew Morrison kertoi saavansa innokkailta ihailijoiltaan erikoisia fanilahjoja. Tähden mukaan hän sai kerran eräältä fanaattiselta faniltaan muffinseja, jotka muistuttivat muodoltaan naisten rintoja. Näyttelijä kertoi, ettei hän syönyt härskejä leivoksia.

– Eräs tyttö antoi minulle tisseiltä näyttäviä muffinseja. En maistanut niitä, Matthew Morrison kertoi Closer-lehdelle.

Näyttelijä seurustelee mallikaunotar Renee Puenten kanssa. Hän kertoi rakastavansa romanttisia kynttiläillallisia. 33-vuotias Morrison kertoikin kokkailevansa usein rakkaansa kanssa. Tähden mukaan hän haluaa tulevaisuudessa lapsia, mutta tällä hetkellä hän ei ole valmis perheen perustamiseen.

Matthew James Morrison tunnetaan erityisesti Broadway-taustastaan ja Glee-hittisarjasta. Näyttelijä on esittänyt pääosaa Glee-musikaalisarjassa vuodesta 2009 ja saanut roolistaan useita ehdokkuuksia. Sarja onkin niittänyt menestystä jo ympäri maailman ja voittanut lukuisia palkintoja. Morrison näyttelee sarjassa McKinley-lukion kuoronvetäjää. Tähti nähdään parhaillaan valkokankailla What To Expect When You’re Expecting -elokuvassa.