Pinkin haukut suuttivat Chris Brownin fanit – tappouhkauksia satelee

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittu laulajatähti Chris Brown esitti viikonloppuna Billboard-palkintogaalan lavalla Turn Up The Music -hittikappaleensa. Huulisynkattu esitys ei vakuuttanut poplaulaja Pinkiä, joka julkaisikin Chris Brownia sivaltavan kommentin Twitter-blogissaan.

Nyt 23-vuotiaan Chris Brownin uskolliset fanit ovat lähettäneet idoliaan haukkuneelle poptähti Pinkille tappouhkauksia. Laulajakomistus päätti puuttua asiaan, ja hän pyysi fanejaan lopettamaan tappouhkauksien lähettelyn. Brownin mukaan hänen vihaajistaan ei nimittäin saisi tehdä uhreja.

– Team Breezy! Lopettakaa tappouhkausten lähettely! Se lähettää väärän kuvan! Teette vihaajistani uhreja ja se vain korostaa heidän turhaa olemassaoloa! Chris Brown kirjoitti Twitterissä.

Chris Brown julkaisee tänä vuonna Fortune-albumin. Laulajan mukaan tähden viides studioalbumi tulee olemaan jatko-osa menestyneelle F.A.M.E-albumille. Brown duetoi tulevalla albumillaan muun muuassa Will.I.Am:in, David Guettan ja Asher Rothin kanssa. Dupstep-kappaleitakin sisältävä albumi julkaistaan 29. kesäkuuta.