Räppäri ei suvaitse koulukiusaamista: ”Lyö koulukiusaajia turpaan!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lontoolainen N-Dubz -yhtye on saanut viime aikoina runsaasti julkisuutta kun yhtyeen laulajakaunotar Tulisa Contostavlos nimettiin Britannian X Factor -tuomariksi. Myös yhtyeen muiden jäsenien Dappy Contostavlosin ja Fazer Rawsonin elämää on alettu seuraamaan viihdelehdissä.

Nyt 24-vuotias Dappy kertoi, ettei hän suvaitse lainkaan koulukiusaamista. Kahden lapsen isän mukaan hän on opettanut pojilleen Ginolle ja Milolle, että heidän tulee antaa kiusaajille samalla mitalla takaisin. Räppäri kehottaakin poikiaan käyttämään väkivaltaa, jos he joutuvat koulukiusatuiksi.

– Elämän tärkeimmät opit: Älä luota kehenkään, lyö koulukiusaajia turpaan, opiskele matematiikkaa ja englantia ja pese hampaasi, Dappy kertoi We Love Pop -lehdelle.

Dappy joutui viime vuonna poliisien käsirautoihin, kun hän riiteli rajusti tyttöystävänsä Kaye Vassellin kanssa. Pariskunnan suhde on ollut alusta lähtien myrskyisä ja he ovat eronneet jo useamman kerran. Räppäri on kertonut, ettei hän pysty olemaan vain yhden naisen kanssa.

Costadinos “Dappy” Contostavlos tutustui yhtyeen toiseen jäseneen Richard “Fazer” Rawsoniin karatetunneilla yhdeksänvuotiaana. Sen jälkeen parivaljakosta tuli parhaita ystäviä ja he alkoivat työstämään musiikkia yhdessä. Dappy pyysi myös serkkuaan Tulisa Contostavlosia liittymään bändiin, jolloin syntyi N-Dubz.