Victoria Silvstedtin bikinivartalo on vailla vertaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman tunnetuimpiin povipommeihin jo vuosien ajan lukeutunut ruotsalaissyntyinen Victoria Silvstedt ei ole ollut enää vuosiin juurikaan otsikoissa töidensä merkeissä, mutta neitokaisen näyttävät lomakuvat ovat tulleet tutuksi tänäkin vuonna.

Paljastavissa asuissa usein näyttäytyvä neitokainen on parhaillaan Ranskassa Cannesin elokuvajuhlilla. Kaunotar on nyt kuvattu nauttimassa Rivieran auringosta hotellinsa yksityisellä kalliorannalla upeissa sinisissä bikineissä. Otokset paljastavat, että 37-vuotiaan mallin vartalo on edelleen huippukunnossa, kuten myös naisen paljon huomiota herättänyt rintavarustus.

Ruotsalaiskaunotar Karen Victoria Silvstedt on malli-juontaja-laulaja, joka sijoittui vuonna 1993 Miss Ruotsi kilpailussa ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Vuonna 1996 hän poseerasi Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi. Vuonna 2005 Victoria valittiin maailman toiseksi seksikkäimmäksi blondiksi. Hän oli teini-ikäisenä olympiatason laskettelija, mutta urheilu-ura tyssäsi 16-vuotiaana olkapäävammaan.