BB-voittajaparin eron syy: Seksifantasia meni liian pitkälle

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vapaaottelija Alex Reid oli taannoin naimisissa povipommi Katie Pricen kanssa. Sittemmin avioeron kokenut urheilutähti kosi julkkisten Big Brother -kilpailun voittanutta Chantelle Houghtonia. Myös Reid voitti taannoin saman kilpailun.

Ensimmäistä yhteistä lastaan odottava kihlapari joutui äskettäin erohuhujen keskiöön. Houghtonin kerrottiin muuttaneen pois parin yhteisestä kodista, ja nyt on viimein saatu tietää eron syy. Daily Mail -sivuston mukaan nainen ei nimittäin enää kestänyt Reidin naiseksi pukeutumista ja hänen naisellista alter-egoaan, Roxannea.

– Chantelle palasi kotiin ja löysi Alexin pukeutuneena alter-egokseen Roxanneksi. Mies halusi täyttää seksifantasioitaan, ja hän oli levitellyt seksileluja ympäri taloa. Hänen silmänsä olivat villit ja ulkomuoto pelotti Chantellea. Naisella ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin paeta, kertoo sisäpiirin lähde haastattelussa.

Lähteen mukaan Houghton pakeni välittömästi lähellä sijaitsevalle vanhalle asunnolleen. Naisen kerrotaan tunteneen olonsa nöyryytetyksi, koska hän ei ollut aiemmin nähnyt miestään drag-asussa. Reid ehti jo kosiskella kihlattuaan takaisin Now-lehden valokuvilla, joissa mies poseerasi raskausvatsansa kanssa.

Pariskunta on sittemmin palannut jo yhteen. Lähteen mukaan tämä johtuu siitä, että Reid olisi luvannut jättää ristiinpukeutumisen lopullisesti. Mies itse on kuitenkin alusta asti kiistänyt drag-asunsa vaikuttaneen pariskunnan väleihin. Chantelle kirjoitti New!-lehteen kolumnin, jossa kertoi pariskunnan keskustelleen välikohtauksesta, ja elävän taas yhdessä.