Beyonce kuihtui silmissä: ”Olen laihtunut 27 kiloa!” – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay-Z saivat taannoin esikoisensa keisarinleikkauksella Lenox Hill -sairaalassa New Yorkissa. Pienokaisen nimeksi tuli Blue Ivy Carter. Beyonce teki nopeasti paluun parrasvaloihin, kun kaunotar esitteli kuvaajille hoikkaa vartaloaan julkkisgaalassa.

Nyt paluun myös esiintymislavoille tehnyt Beyonce kertoi, että hän on laihtunut viiden kuukauden aikana 27 kiloa. Yhden lapsen äidin mukaan kukaan ei voi ymmärtää sitä, miten paljon hän treenannut saadakseen raskauskilonsa karistettua. Laulajan mukaan hän sai poltettua rasvaa muun muuassa juoksumatolla hikoilemisen takia.

Kuva: Splash

– Teillä ei ole mitään hajua siitä, kuinka paljon olen treenannut. Minun oli pakko laihtua 27 kiloa. Juoksin juoksumatolla ja söin salaattia, Beyonce kertoi Us Weekly -sivuston mukaan.

Poptähti esiintyi viikonloppuna ensimmäisen kerran Blue Ivy -tyttärensä syntymän jälkeen. New Jerseyssä järjestetyn konsertin yleisössä nähtiin muun muuassa maan presidentin Barack Obaman vaimo ja heidän tyttärensä.

Kuva: Splash

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Taannoin kaunotar kertoi, ettei aio pitää äitiyslomaa, koska ei halua ajatella raskautensa olevan “ikään kuin sairaus”.