Charlize Theron lähtee avaruuteen – hintalapussa 200 000 dollaria

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Etelä-Afrikassa varttunut näyttelijätär Charlize Theron palkittiin naispääosan Oscarilla vuonna 2004. Sen jälkeen Charlize varmisti paikkansa Hollywoodissa. Näyttelijätär nähdään valkokankaalla esimerkiksi Lumikki ja metsästäjä -elokuvassa Twilight-naistähti Kristen Stewartin rinnalla.

Nyt 36-vuotias näyttelijätär kertoi haaveilevansa avaruusmatkasta. Charlize Theron nimittäin haluaisi maksaa 200.000 dollaria, eli noin 165.000 euroa siitä, että hän näkisi maapallon avaruuslennolla. Hän kertoi pitävänsä avaruusmatkailua kalliina ja hieman pelottavana ajatuksena.

– Haluan mennä avaruuteen. Olen kuullut, että 200.000 dollarilla pääsee avaruuteen. Se olisi varmasti pelottavaa, mutta olisi mahtavaa kokea se. Haluan elää hetkessä, Charlize Theron kertoi You-lehdelle.

Charlize Theron aloitti 16-vuotiaana mallintyöt Italiassa ja tanssi muun muuassa balettia. Hän joutui kuitenkin lopettamaan tanssiharrastuksensa polvivamman takia. 19-vuotiaana kaunotar muutti Los Angelesiin ja alkoi näyttelemään. Tähden tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa Monster – Aileen Wuornos, Hancock, Tie, Ansassa ja The Italian Job. Theron erosi taannoin poikaystävästään Stuart Townsendistä yhdeksän vuoden yhteiselon jälkeen. Nyt 36-vuotias sinkkuna elävä kaunotar adoptoi sittemmin neljän kuukauden ikäisen Jackson-poikavauvan.