Gabrielle Unionilla parikymppisen bikinivartalo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalainen näyttelijätär Gabrielle Union on nähty valkokankaalla useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Upeasta vartalostaan tunnettu neitokainen paljasti taannoin joutuneensa 19-vuotiaana raiskauksen uhriksi ja yrittäneensä ampua raiskaajan hengiltä.

Nelosella esitettyä FlashForward-hittisarjaa tähdittänyt Gabrielle Union on nyt lekotellut rannalla Miami Beachilla yhdessä ystävänsä Savannah Brinsonin kanssa. Anna palaa -elokuvassa cheerleaderiä näytellyt Gabrielle on oli pukeutunut rantapuuhia varten pieniin valkoisiin bikineihin.

Nebraskassa varttunut pian 40-vuotias Gabrielle Union tunnetaan mallina ja näyttelijänä. Vuonna 1993 näyttelijäuransa aloittaneen tähden tunnetuimpia rooleja ovat Bad Boys ll -elokuva sekä The Honeymooners, Ruma Betty ja City of Angels -televisiosarjat. Seuraavaksi näyttelijätär tähdittää elokuvaa Good Deeds. Gabrielle oli viiden vuoden ajan naimisissa NFL-tähti Chris Howardin kanssa. Nykyisin hän seurustelee Miami Heat -tähtipelaaja Dwayne Waden kanssa.