Lindsay Lohan taas rahapulassa – käytti 32 000 euroa rusketukseen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Julkkistähti Lindsay Lohan kiinnitettiin äskettäin huippurooliin näyttelemään edesmennyttä Elizabeth Tayloria Liz & Dick -elokuvaan. Roolityö voi nostaa hänet takaisin Hollywood-tähtien kärkinimiin, sille viime vuosina hän ei ole juurikaan vakuuttanut kriitikkoja tai yleisöä.

25-vuotias Lindsay Lohan on vuosien varrella ollut useasti otsikoissa vankeustuomioidensa ja rahaongelmiensa takia. Hän joutuu taas painimaan rahasotkujensa kanssa, sillä TMZ-sivuston mukaan Tanning Vegas -niminen rusketussalonki karhuaa tähdeltä velkojaan. Neitokaisen kerrotaan olevan velkaa salongille 40.000 dollaria, eli noin 32.000 euroa.

Rahasumman kerrotaan kertyneen vuosina 2007 – 2009 tapahtuneiden rusketuskäyntien johdosta. Nevadalainen rusketussalonki sai jo yhdeksän kuukautta sitten tuomarilta päätöksen, joka velvoitti tähtöstä maksaamaan kyseisen summan salongille. Ongelmainen näyttelijätär ei kuitenkaan edelleenkään ole maksanut velkojaan, joten Tanning Vegas yrittää parhaillaan siirtää tapausta käsiteltäväksi Kaliforniaan. Tällöin salonki voisi hyödyntää summan maksamiseksi tähtösen hallussa olevaa irtaimistoa.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan joutunut kaltereiden taakse jo useamman kerran. Viime vuonna neitokainen tuomittiin vankilaan viidennen kerran toistuvien ehdonalaisrikkomustensa takia. Tänä vuonna Lindsay tullaan näkemään Glee-hittisarjassa, jossa hän tekee cameo-roolin. Tähden huhuttiin äskettäin aiheuttaneen ärtymystä Glee-näyttelijöiden keskuudessa myöhästymisellään ja välinpitämättömällä käytöksellään.