Teinibändin komistus tyrmää vanhemmat naiset: ”En pidä puumista!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Britannian X Factor -kilpailussa syntynyt bändi niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa. Yhtyeen 18-vuotias Harry Styles erosi aiemmin tänä vuonna 32-vuotiaasta tyttöystävästään Caroline Flackista.

Kiharasta kampauksestaan tunnettu tähti on aiemmin tunnettu vanhempien naisten ystävänä. Nyt Styles on järkyttänyt vanhempia naisfanejaan kertomalla totuuden naismaustaan. Huhuista huolimatta mies pitää eniten itsensä ikäisistä tytöistä.

– En pidä puumista. En tiedä, mistä se käsitys on peräisin, kertoo Harry Styles Teen Vogue -lehdelle.

Poikabändin komistus myös kiistää taannoin levinneet huhut uudesta tyttöystävästä. Lehdet kertoivat äskettäin miehen deittailevan brittiläistä näyttelijätärtä, Emily Atackia. Stylesin mukaan pari on tavannut toisensa vain muutamaan otteeseen ystäväpohjalta. Monien fanien iloksi mies julistaa olevansa tällä hetkellä sinkku.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.