Onko Paris Hilton mielestäsi tyhmä? Lue tämä niin muutat ehkä mielesi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Seurapiirikaunotar Paris Hilton vietti taannoin useiden kuukausien ajan hiljaiseloa julkisuudesta, mutta viime aikoina neitokainen on kuvattu julkkisjuhlissa ja uimarannoilla rohkeissa asuissa. Äskettäin perijätär paljasti palaavansa musiikkibisnekseen.

31-vuotias Paris Hilton lukeutuu niihin julkkiksiin, joita pidetään yleisesti tyhminä ja tyhjäpäisinä. Pari vuotta sitten Hilton paljasti lehtihaastattelussa vain esittävänsä ”tyhmää blondia”, koska se myy. Nyt hän on kyennyt osoittamaan kommenttinsa todeksi liiketoimintansa tuloksella. Paris on nimittäin saavuttanut huomattavaa menestystä bisnestensä saralla.

Kaunotar lanseerasi ensimmäisen nimeään kantavan hajuveden vuonna 2004, ja tähti julkaisee tänä kesänä jo viidennentoista Dazzle-nimisen tuoksunsa. Hiltonin hajuvesibisnes on nyt arvioitu peräti 1,5 miljardin dollarin eli 1,3 miljardin euron arvoiseksi liiketoiminnaksi. Pelkästään uuden Dazzle-tuoksun arvioidaan tuottavan perijättärelle 20 miljoonaa dollaria eli 17 miljoonaa euroa, uutisoi Women’s Wear Daily.

Ökyrikas neitokainen hankki itselleen äskettäin uuden California Spyder Ferrari -auton, johon hän käytti lähes 300.000 dollaria. Tähdellä onkin jo huikea autokokoelma, sillä Parisin parkkipaikalta löytyy muun muuassa kaksi Bentleytä, Range Rover, Cadillac Escalade ja Lexus LFA.