Poliisin nolo moka: Vaimo sai luodin takapuoleen

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Suosituissa Poliisiopisto-elokuvissa nähdään humoristisia tilanteita, joita voi syntyä konstaapelien virkatehtävissä. Silloin tällöin myös tosielämän poliisit yltävät komedialliselle tasolle toilailuissaan.

Nyt eräs amerikkalainen poliisi aiheutti nolon tilanteen, kun hän ampui vahingossa vaimoaan aseella takamukseen. Miehen ase laukesi vielä tuntemattomasta syystä, ja luoti osui suoraan hänen vaimoonsa. Penn Live -sivuston mukaan naisuhrin tilasta ei ole tällä hetkellä tietoa.

Harrisburgin kaupungin poliisi tutkii asiaa parhaillaan. Vetenaaripoliisi on tapauksen johdosta pidätettynä virastaan, kunnes tilanne selvitetään. Poliisin edustajan mukaan tällä hetkellä vaikuttaa siltä, ettei ampuminen ollut poliisilta tahallinen teko.