Pink ei häpeillyt bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Pink, oikealta nimeltään Alecia Moore, on keskittynyt viime vuosina musiikkiuran sijaan pääasiassa perhe-elämäänsä. Hänet on kuvattu julkisuudessa harvakseltaan, mutta nyt neitokainen näyttää tekevän hiljalleen paluuta otsikoihin.

Nyt Pink on kuvattu nautiskelemassa aurinkoisesta päivästä rauhallisella uimarannalla yhdessä miehensä Carey Hartin ja Willow-tyttärensä kanssa. Vesileikeistä nauttineella popparilla oli mukana myös muutamia ystäviään.

Viime viikolla Pink haukkui playbackina esiintyneen Chris Brownin ja sai räppärin raivostuneilta faneilta osakseen jopa tappouhkauksia. Pink antoi äskettäin Cosmopolitan-lehdelle poikkeuksellisen avoimen haastattelun, jossa hän kertoi joutuvansa lasten takia aikatauluttamaan seksielämänsä miehensä Carey Hartin kanssa.

32-vuotias Pink on naimisissa ammattilaismoottoripyöräilijä Carey Hartin kanssa. Vuonna 2006 avioitunut pariskunta on saanut avioliittonsa jälleen kuntoon parin vaikean viime vuoden jälkeen. Eron partaalla käynyt julkkispari asui pitkään erillään, mutta palasi sittemmin takaisin yhteen. Pink on paljastanut parin käyneen parisuhdeterapiassa saadakseen suhteensa jälleen toimimaan.