Rachel Bilson jätti jotain vaatehuoneeseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta O.C.-televisiosarjasta tunnetuksi tullut Hollywood-tähti Rachel Bilson oli viime vuoden aikana jonkin verran otsikoissa suhdesotkujensa merkeissä. Neitokainen nimittäin erosi näyttelijämiehestään Hayden Christensenistä, mutta pariskunta palasi pian yhteen.

30-vuotias O.C.-kaunotar kuvattiin äskettäin rantalomalla Barbadoksella poikaystävänsä Hayden Christensenin kanssa. Nyt kaunotar on bongattu paparazzikuviin kaupungilla Torontossa, Kanadassa, jossa hän oli markkinoimassa Magnum-jäätelöä City TV -kanavan aamuohjelmassa. Keli taisi olla lämmin, sillä Rachel oli liikkeellä ilman rintaliivejään.

Maailman seksikkäimpien naisten listoilla jo vuosikausia komeillut Rachel Bilson on näytellyt seitsemänvuotiaasta saakka. Ensimmäinen suurempi rooli tuli vuonna 1998 televisiosarjassa It’s True. Sittemmin hänet on nähty myös televisiosarjoissa 70’s Show, Teinitytön kasvatusopas ja Buffy, vampyyrintappaja sekä useissa elokuvissa. Rachel Bilson ja 30-vuotias Hayden Christensen ovat seurustelleet vuodesta 2008 saakka, jolloin he rakastuivat Jumper-elokuvan kuvauksissa. Pari kihlautui saman vuoden joulukuussa.