Rattijuoppo nainen rysäytti talon läpi – mummo selvisi säikähdyksellä! Katso pidätyskuva

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Erittäin pahojakin vaaratilanteita aiheuttavilla rattijuopoilla on joskus mukanaan niin sanottua juopon tuuria. Sitä tuuria on nyt ollut eräällä amerikkalaisnaisella matkassa, sillä hän onnistui ajamaan kokonaisen rakennuksen läpi aiheuttamatta lainkaan henkilövahinkoja.

Long Island Press -sivuston mukaan 21-vuotias Sophia Anderson ajoi autollaan erittäin tukevassa humalassa longislandilaisen omakotitalon läpi. Naiskuski oli yrittänyt kääntyä autollaan T-risteyksessä, epäonnistuen siinä kuitenkin pahasti. Juopunut Anderson onnistuikin ohjaamaan ajoneuvonsa suoraan 90-vuotiaan vanhuksen taloa kohti. Katso kuvat tuhoista tästä.

Törmäyksessä rattijuopon auto rysäytti kokonaan omakotitalon läpi. Auto pysähtyi lopullisesti vasta törmättyään talon takana sijainneeseen puuhun. Neljältä aamuyöllä tapahtuneen rajun törmäyksen aikana talossa oli paikalla vanhuksen lisäksi tämän hoitaja, mutta kuin ihmeen kaupalla kumpikaan ei saanut minkäänlaisia vammoja karmivassa onnettomuudessa. Autoa ajanut Anderson sai törmäyksestä vähäisiä vammoja, ja hänet on pidätetty alkoholin vaikutuksen alaisena ajamisesta.