Varas iski poliisiasemalle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalaisia usein julkisuudessa stereotypioidaan hieman tyhmemmän puoleisiksi. Nyt tämä väite on osoittautunut todeksi ainakin yhden amerikkalaismiehen kohdalla, sillä hän päätyi otsikoihin yritettyään varastaa seinäkellon – poliisiaseman kuulusteluhuoneesta.

Daily Mail -lehti kertoo Michael Marquez -nimisestä amerikkalaismiehestä, joka ei ole häikäissyt paikallisen poliisilaitoksen työntekijöitä älyllisillä lahjoillaan. 34-vuotiaan miehen seikkailut saivat alkunsa siitä, kun poliisi sai hänet kiinni Panama Cityssä nyrkkitappelusta. Riidan selvittelyn yhteydessä miehen hallusta löydettiin varastetuiksi epäiltyjä retkeilytarvikkeita, joten hänet vietiin poliisiasemalle kuulusteluihin.

Aivan normaalin kaavan mukaan kuulustelut eivät kuitenkaan sujuneet. Marquezia kuulustelleen etsivän yllätykseksi mies nimittäin yritti varastaa kuulusteluhuoneen seinällä olleen kellon. Etsivä oli hetkeksi poistunut huoneesta yksisuuntaisen lasiseinän taakse, jolloin hän näki huoneeseen yksin jääneen Marquezin survovan seinäkellon reppuunsa.

Vaikkei miestä aivan mestarivarkaaksi voikaan kutsua, joutui hän kuitenkin piirikunnan vankilaan tappelukaverinsa kanssa syytettynä varastettujen retkeilytavaroiden hallussapidosta. Seinäkellon kanssa seikkaileminen kuulusteluhuoneessa kirjattiin ylös varkautena.