Saukkopoikanen joutui uimaopetustunnille

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Saukot nousivat viime vuonna suosituiksi nettivideoiden tähdiksi. Verkossa on julkaistu muun muuassa lukuisia saukkoaiheisia videoita, joissa suloiset näätäeläimet esimerkiksi temmeltävät ihmisten kanssa. Nyt verkossa ihastuttaa video erään pienen saukon uimaopetustunnista.

Nettivideolla nähdään, kuinka saukkoemo opettaa pienokaistaan uimaan rantavedessä. Saukkoemo muun muuassa joutuu vetämään märkää uintihetkeä välttelevän jälkikasvunsa maastosta veteen opetustuntia varten.

Videon tekstin mukaan saukkoemo opettaa jokaista poikastaan uimaan. Emo haluaa keskittyä oppitunnin aikana siihen, että hänen jälkikasvunsa oppii varmasti selviytymään vedessä. Emo muun muuassa opettaa pienokaistaan sukeltamaan, kellumaan ja liikkumaan veden alla.