Tavis pelasti tukehtuvan naisen hengen – luultiin Hollywood-tähdeksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monilla Hollywood-tähdillä kerrotaan olevan kaksoisolentoja, jotka esittävät tähtiä silloin tällöin julkisuudessa. Nyt eräs mies pelasti tukehtuvan naisen Miamissa, ja häntä luultiin yllättäen kuuluisaksi Hollywood-tähdeksi.

Brian Breiter kertoo, että monet ihmiset luulevat virheellisesti hänen nimensä olevan Robert Downey Jr. Mies muistuttaa kasvoiltaan hämmästyttävän paljon Iron Man -elokuvista tuttua tähteä. Äskettäin mies ruokaili miamilaisessa Big Pink -ravintolassa, kun hänen lähellään oleva nainen näytti tukehtuvan pihviinsä.

Breiter toimi nopeasti, ja pelasti naisen Heimlichin otteella. Hän sai lihanpalan poistettua otteillaan naisen kurkusta. Nainen kertoi TMZ-sivustolle uskoneensa koko ajan, että hänet pelasti Robert Downey Jr.

Nainen ymmärsi totuuden vasta kohtausta seuraavana iltana, jolloin Breiter ystävystyi hänen kanssaan Facebook-yhteisöpalvelussa. Pelastettu nainen on kiitollinen miehelle, vaikka saikin tietää totuuden hänen henkilöllisyydestään. Nainen kertoo, että olisi voinut kuolla ilman Breiterin apua.