The Catalina -realitysarjan tähdet esittäytyivät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina maailmalla on lanseerattu lukuisia realitysarjoja, joissa seurataan jonkun tietyn bilehenkisen joukkion elämää. The Jersey Shore on saanut jo useita kopioita, joista suosituinta kuvataan Britanniassa. Nyt joukkoon tulee myös uutuussarja The Catalina.

The Catalina -sarjassa seurataan nuorten aikuisten vauhdikasta elämää Miamin South Beachilla sijaitsevassa The Catalina -hotellissa. Sarjaa esittää Yhdysvalloissa The CW Network. Realitysarja saa ensi-iltansa televisioruuduissa tässä kuussa.

Nyt sarjan näyttävät tähdet ovat poseeranneet promokuvauksissa – tietenkin bikineissä. The Catalina -sarjassa naiskauneutta edustavat Denia Hall, Eyal Vick, Stephanie Andron, Victoria Serra ja Morgan More. Miestähtinä nähdään esimerkiksi Kris Andres ja Morgan More.