Amy Childs hankkii 32DD-silikonirinnat

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Englantilainen näyttelijäkaunotar Amy Childs lienee monille suomalaisille vielä varsin tuntematon tuttavuus, mutta Britanniassa hän on noussut seuratuksi tähdeksi Glamourelämää Essexissä ja Big Brother -realitysarjojen tähtenä. Äskettäin hänet kiinnitettiin myös Ultimo-merkin alusvaatemalliksi.

Nyt The Only Way Is Essex -tähti on kertonut vaihdattavansa nykyiset rintaimplanttinsa suurempiin. Now-lehden haastattelussa asiasta puhunut Amy kertoo haluavansa nykyiset 32C-rintansa leikattavan ”pirtsakoiksi” 32DD-rinnoiksi. Neitokainen kertoo myös aikovansa leikkauttaa uudet implanttinsa rintalihasten taakse, jolloin lopputuloksen pitäisi olla terhakkaampi.

– Se on elämää mullistava operaatio, Amy summaa päätöksensä lehdelle.

Samaisessa haastattelussa näyttelijätär puhuu myös ystävästään Danielle Lloydista, joka poistatti omat rintaimplanttinsa suurennusleikkauksen yhteydessä ilmenneiden komplikaatioiden seurauksena. Amy ei kuitenkaan ole Daniellen kohtalosta huolimatta huolissaan tulevasta leikkauksestaan. Leikkauksen riskit avoimesti myöntävä neitokainen kertookin perehtyneensä asiaan huolellisesti.

Ultimo-alusvaatemerkin mainoskasvonakin nähty 22-vuotias Amy Childs tunnetaan Britanniassa erityisesti The Only Way Is Essex -sarjan näyttelijänä. Viime vuoden lokakuussa alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. Sarjan kolmas tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Realitytähden väitettiin äskettäin seurustelevan poplaulaja Peter Andren kanssa.