Ashley Benson jätti housut kotiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuorten amerikkalaisten leffatähtien joukko kasvaa pian yhdellä kuumalla nimellä, kun Ashley Benson nähdään valkokankaalla uuden Spring Breakers -nuorisoelokuvan tähtenä. Leffan kuvausten aikana hänet noteerattiin laajasti, ja odotukset nuoren tähden kyvyistä ovat korkealla.

Ashley Benson on monien kollegojensa tavoin ottanut tavaksi julkaista itsestään kuvia verkossa. Nyt hänet on kuitenkin ikuistettu oman kameran sijaan paparazzien toimesta, sillä Ashley Benson kuvattiin poistumassa Hollywoodin Chateau Marmont -hotellilta vastanäyttelijänsä Keegan Allenin kanssa.

22-vuotias amerikkalainen Ashley Benson on malli-näyttelijä, joka tuli aikoinaan tunnetuksi Days of Our Lives -televisiosarjan nuorena tähtenä. Hän teki läpimurtonsa sarjassa Abigail Deverauxin roolillaan. Nykyisin Ashley näyttelee Pretty Little Liars -televisiosarjassa. Vuonna 2012 Benson tulee tunnetuksi erityisesti myös Spring Breakers -elokuvan tähtenä.