Charlize Theron nuorentuu silmissä – tältä hän näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Etelä-Afrikassa varttunut näyttelijätär Charlize Theron palkittiin naispääosan Oscarilla vuonna 2004. Sen jälkeen Charlize varmisti paikkansa Hollywoodissa. Näyttelijätär nähdään valkokankaalla esimerkiksi Lumikki ja metsästäjä -elokuvassa Twilight-naistähti Kristen Stewartin rinnalla.

Nyt 36-vuotias näyttelijätär on kuvattu pukeutuneena pikkumustaan mekkoon New Yorkin Rockefeller Centerissä. Kuvissa on kiinnitetty erityistä huomiota leffakaunottaren kasvoihin, sillä niiden perusteella Charlizea voisi luulla jopa kymmenen vuotta todellista nuoremmaksi.

Charlize Theron aloitti 16-vuotiaana mallintyöt Italiassa ja tanssi muun muuassa balettia. Hän joutui kuitenkin lopettamaan tanssiharrastuksensa polvivamman takia. 19-vuotiaana kaunotar muutti Los Angelesiin ja alkoi näyttelemään. Tähden tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa Monster – Aileen Wuornos, Hancock, Tie, Ansassa ja The Italian Job. Theron erosi taannoin poikaystävästään Stuart Townsendistä yhdeksän vuoden yhteiselon jälkeen. Nykyisin sinkkuna elävä kaunotar adoptoi sittemmin neljän kuukauden ikäisen Jackson-poikavauvan.