Känniääliöt sekoilevat nololla videolla – älä ota mallia

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Vahvan humalatilan seurauksena ihminen tunnetusti on aika kykenevä nolaamaan itsensä perinpohjin. Loukkaantumisiltakaan ei aina vältytä silloin kun alkoholia nautitaan oikein isän kädellä. Joskus kännisähellykset tallentuvat myös nauhalle – kuten tämä video osoittaa.

YouTube-palveluun ladatulla videolla näkyy selkeästi vettä vahvempaa juomaa nauttineita ihmisiä, joiden toilailuille ei tunnu löytyvän rajaa. Melkoista myötähäpeää aiheuttavan kokoelman helmiä ovat esimerkiksi autossa melko tunteikkaasti Queen-yhtyeen legendaarista Bohemian Rhapsody -kappaletta esittävä mies, kokonaisen vessakopin kaatava sankari sekä shortsejaan paidaksi luuleva vanhempi herrasmies.

Videolla nähdään myös esimerkiksi oluen ostamista vahvasta humalatilastaan huolimatta yrittävä mieshenkilö. Olotilansa seurauksena kaupan kylmäkaapille suuntaava mies joutuu kuitenkin taistelemaan toden teolla painovoiman kanssa. Mies onnistuukin ottamaan oluet kylmästä kaatumatta, mutta tämän suorituksen jälkeen kaupan lattia kutsuukin jo.