Karina Derizans on todellinen seksipommi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina maailmalla on lanseerattu lukuisia realitysarjoja, joissa seurataan jonkun tietyn bilehenkisen joukkion elämää. The Jersey Shore on saanut jo useita kopioita, joista suosituinta kuvataan Britanniassa. Nyt joukkoon tulee myös uutuussarja The Catalina.

Kerroimme eilen kuinka sarjan naistähdistä valtaosa poseerasi sarjan promokuvauksissa rohkeissa bikineissä. Yksi oli kuitenkin joukosta poissa, sillä Karina Derizans sai kunnian poseerata kameroille aivan omissa kuvauksissaan. Näyttävä neitokainen ottikin siitä kaiken irti.

The Catalina -sarjassa seurataan nuorten aikuisten vauhdikasta elämää Miamin South Beachilla sijaitsevassa The Catalina -hotellissa. Sarjaa esittää Yhdysvalloissa The CW Network. Realitysarja saa ensi-iltansa televisioruuduissa tässä kuussa.