Kat Von D haastettu oikeuteen talon polttamisen takia

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen televisiopersoona Kat Von D, eli Katherine Von Drachenberg, on tullut tunnetuksi TLC-kanavan huippusuosituista Miami Ink ja LA Ink -realityohjelmista. Tatuoijana työskentelevä tähti on esiintynyt muun muuassa suomalaisen HIM-yhtyeen Killing Loneliness -musiikkivideolla.

Sandra Bullockin ex-miehen Jesse Jamesin kanssa taannoin seurustellut Kat Von D on nyt haastettu oikeuteen vuonna 2010 sattuneen tuhoisan tulipalon takia, TMZ-sivusto kertoo. Neitokainen sytytti vahingossa oman talonsa tuleen. Onnettomuus vaati mittavien aineellisten tuhojen lisäksi tatuoijan Valentine-kissan hengen. Nyt neitokaisen vakuutusyhtiö ei suostu korvaamaan tämän huolimattomuudesta johtunutta onnettomuutta.

State Farm Insurance -vakuutusyhtiö vaatii Kat Von D:ltä lähes miljoonan dollarin korvauksia. Vakuutusyhtiön mukaan se ei ole velvoitettu kustantamaan tulipalon aiheuttamia tuhoja, koska tulipalo sai alkunsa tatuoijan omasta ajattelemattomuudesta. Kat Von D oli sytyttänyt useita kynttilöitä ympäri taloa, joista 909.199 dollarin vahingot aiheuttanut tulipalo lopulta sai alkunsa. Alunperin vakuutusyhtiö maksoi vahingot mukisematta, mutta nyt se vaatii oikeusteitse neitokaista kustantamaan tulipalon aiheuttamat tuhot.

Tatuoidun kaunottaren Kat Von D:n kohusuhde pettäjämies-maineen saaneen Jesse Jamesin kanssa päättyi viime vuonna. Näyttävä pariskunta oli jo valmiina avioliittoon, sillä he olivat menneet kihloihin. Moottoripyörämoguli Jesse James jäi taannoin kiinni pettämisestä ollessaan naimisissa Oscar-palkitun näyttelijättären Sandra Bullockin kanssa. Pettämisen selvittyä Bullock jätti Jamesin viiden vuoden avioliiton jälkeen.