Lauren Goodger laihdutti huimasti – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen näyttelijäkaunotar Lauren Goodger lienee suomalaisille vielä varsin tuntematon tuttavuus, mutta Britanniassa hän on ylittänyt monesti uutiskynnyksen vähäpukeisilla poseerauksillaan. Viime aikoina Goodger on yrittänyt pudottaa painoaan, ja hän onkin onnistunut siinä kiitettävästi.

The Only Way Is Essex -sarjasta tuttu kaunotar julkaisi tällä kertaa Twitter-yhteisöpalvelussa itsestään kuvan, joka todistaa televisiotähden painonpudotuksen onnistuneen. Goodger poseeraa otoksessa pinkeissä urheiluliiveissä, ja tähden asu jättää hänen trimmatun vatsansa paljaaksi. Kuvasta huomaa, miten tähden vatsanseutu on paljon aiempaa timmimmässä kunnossa.

Lauren Goodger kihlautui viime vuonna Mark Wrightin kanssa, mutta sittemmin parin kihlaus on jo purkautunut. Kumpikaan osapuoli ei halunnut kommentoida eroa virallisesti enempää kuin vahvistaa sen olevan totta. Lauren ja Mark ovat tosin malliesimerkki on-off -suhteesta, sillä he ovat seurustelleet aika ajoin jo kymmenen vuoden ajan.