Facebook-pohatta Mark Zuckerberg häämatkalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin yhteisömedia Facebook lähentelee hiljalleen jo miljardin käyttäjän haamurajaa, ja siinä samalla yhtiön arvo on kohonnut tähtitieteelliseksi. Se onkin tehnyt palvelun perustajista superrikkaita. Yhtiön perustajan Mark Zuckerbergin omaisuus arvioitiin äskettäin 17,5 miljardin dollarin arvoiseksi.

Maailman 35. rikkaimmaksi ihmiseksi kohonnut Zuckerberg yllätti äskettäin monet faninsa solmimalla avioliiton tyttöystävänsä Priscilla Chanin kanssa. Upporikas Facebook-pohatta ei kuitenkaan törsäillyt häitä suunnitellessaan, vaan seremonia pidettiin vain alle sadalle vieraalle ja morsiamen designer-mekon hintakin oli vain 4.700 euroa.

Upporikas Facebook-pohatta on vaimoineen parhaillaan häämatkalla Italiassa. Siellä heidät on kuvattu muun muassa veneajelulla ja tutustumassa Rooman nähtävyyksiin. Hieman yllättäen loma on vaikuttanut varsin normaalilta, sillä mitään ökyilyä ei ole havaittu.