Teinipoppari järkytti faninsa – hiustyyli uusiksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

The Jonas Brothers -veljestrion Nick Jonas on nuorin sisaruksistaan. Disney-televisiokanavan tähti on esiintynyt muun muuassa elokuvissa Camp Rock ja Camp Rock 2: The Final Jam. Taannoin poppari nähtiin Broadwaylla musikaalissa How To Succeed in Business Without Really Trying.

Nyt villistä kiharakampauksestaan tunnettu 19-vuotias teinitähti on shokeerannut naispuoliset faninsa ajelemalla kuuluisan hiuspehkonsa pois. Jonas esitteli äskettäin uuden, aikuismaisemman kampauksensa Twitter-blogissaan. Tuore siili-kampaus antaa nuoresta poptähdestä huomattavasti miehekkäämmän vaikutelman.

– Uusi vaihe elämässä. Uusi kampaus, kirjoitti Nick Jonas kuvansa yhteyteen Twitter-yhteisöpalveluun.

Nick Jonas syntyi Texasin Dallasissa. Vuonna 2005 hän perusti yhtyeen veljiensä Joen ja Kevinin kanssa. Aluksi yhtyeen nimi oli Sons of Jonas, mutta myöhemmin se muutettiin Jonas Brothersiksi. Popyhtye on julkaissut jo neljä albumia ja ne ovat myyneet maailmanlaajuisesti yli kahdeksan miljoonaa kappaletta. Nick Jonas seurusteli australialaislaulaja Delta Goodremin kanssa tämän vuoden helmikuuhun asti. Eron jälkeen poppari on viihtynyt sinkkuna.

https://twitter.com/#!/nickjonas/media/slideshow?url=pic.twitter.com%2Fpf7kcgOf