Nyrkkeilytähti halvaantunut tuhoisassa onnettomuudessa

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen nyrkkeilijä Paul Williams on menestyksekkään uransa aikana ottanut muun muassa kaksi kertaa nimiinsä välisarjan maailmanmestaruuden. Nyt 30-vuotias Williams on joutunut rajuun moottoripyöräonnettomuuteen, jossa hän sai erittäin vakavia vammoja.

WRDW-kanavan mukaan Atlantan lähellä Yhdysvalloissa tapahtuneen onnettomuuden seurauksena nyrkkeilijä on halvaantunut vyötäröstään alaspäin. Williams ei tunne ollenkaan jalkojaan. Sairaalahoidossa oleva nyrkkeilijä joutuu vammojensa seurauksena leikkaukseen, jonka avulla lääkärit aikovat yrittää vakauttaa hänen selkärankansa yläosaa.

Urheilijan kerrotaan olevan tilanteeseen nähden yllättävän hyväntuulinen. Nyrkkeilijän oli tarkoitus kohdata Canelo Alvarez keskisarjan nyrkkeilyottelussa syyskuussa, mutta onnettomuuden takia Williamsin ura nyrkkeilijänä näyttää olevan vääjäämättömästi ohi. Nyrkkeilijän edustajan Dan Goossenin mukaan Williamsin ajatukset keskittyvät kuitenkin tällä hetkellä nyrkkeilyn sijaan ainoastaan tulevaan leikkaukseen.