Robert Pattinson kiistää fanien levittämät nettihuhut

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonien naisten päiväunien kohteeksi Twilight-vampyyrielokuvien myötä noussut Robert Pattinson yllätti äskettäin faninsa, kun näyttelijäkomistus ajeli päänsä lähes kaljuksi. Nyt 25-vuotias näyttelijäkomistus on joutunut uusien elokuvahuhujen kouriin.

Pattinsonin fanit levittivät nimittäin Twitter-yhteisöpalvelussa huhua, jonka mukaan tähti näyttelisi Hunger Games -hittielokuvan jatko-osassa. Tiedon kiistänyt supertähti paljasti uutisen olleen aluksi niin houkutteleva, että tähti melkein itsekin uskoi siihen.

– Heräsin eräänä aamuna ja näin minua koskevat huhut, joiden mukaan olin saanut roolin Hunger Games -elokuvasta. Tulin uteliaaksi, joten soitin agentilleni. Hän palautti minut maan pinnalle, ja sanoi, ettei kukaan tarjoaisi minulle tuota roolia, kertoo Robert Pattinson USA Today -sivustolle.

Äskettäin Pattinsonista oli liikkeellä rajuja väitteitä. Hänen väitettiin pettäneen pitkäaikaista tyttöystäväänsä Kristen Stewartia näyttelijätär Sarah Roemerin kanssa. Lähteiden mukaan Pattinson vietti eräänä viikonloppuna läheisiä hetkiä Paranoia-elokuvasta tutun kaunottaren kanssa. Pattinson herätti viimeksi teinitytöissä kauhua leikkaamalla tutuksi tulleet vaaleat kutrinsa kokonaan pois. Uusi look nähtiin Bel Ami -elokuvan lehdistötilaisuudessa.