Tara Reid pokasi 60-vuotiaan jalokivipohatan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Playboy-lehdessäkin poseerannut näyttelijätär Tara Reid yllätti taannoin ilmoittamalla menneensä hetken mielijohteesta naimisiin. Myöhemmin liitto osoittautui pätemättömäksi. Näyttelijätär nähdään parhaillaan valkokankailla uudessa American Reunion -elokuvassa.

Nyt 36-vuotias Tara Reid on joutunut seurusteluhuhujen keskiöön. Vaalean kaunottaren nimittäin väitetään pokanneen miljoonaomaisuuden korubisneksellä tienanneen 60-vuotiaan Fawaz Gruosin. Mies on de Grisogono -koruyrityksen luoja ja toimitusjohtaja.

Pariskunta bongattiin aiemmin tässä kuussa Cannesin elokuvajuhlilla. Lähteen mukaan he pitivät toisiaan käsistä kiinni ja viettivät intiimin treffi-illan valtavalla luksusjahdilla. Näyttelijättären edustaja kommentoi vastikään huhuja, ja väitti parin olevan vain hyviä ystäviä, E! News -sivusto uutisoi.

Tara Reid on ollut kihloissa kaksi kertaa aikaisemmin Carson Dalyn ja Michael Axtmannin kanssa. Näyttelijätär seurusteli noin 10 vuotta Dalyn kanssa, mutta pitkäaikainen suhde päättyi kihlauksen purkamiseen. Myös nettiyrittäjä Michael Axtrammin kanssa kihloissa ollut Hollywood-tähti peruutti hääsuunnitelmat yllättäen. American Pie -tähti asteli taannoin näyttävässä asussa julkkisten Big Brother -taloon Britanniassa.